INFO: +385 95 542 6443    |   info@medilink.hr

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Službenik za zaštitu osobnih podataka: 095 542-6443/ privatnost@medilink.hr
Ova izjava o privatnosti sastavni je dio Uvjeta poslovanja obrta Medilink vl. Anita Petričušić, Ilica 71, Zagreb. Odnosi se na privatnost, prikupljanje osobnih podataka, njihovo korištenje, te njihovo moguće otkrivanje i prosljeđivanje trećim stranama.
Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja naših Web stranica bude čim bolje. Pobrinuli smo za sigurnost podataka, koristeći enkripcijske metode, pristupe kroz sigurnu vezu, suradnjom s pouzdanim partnerima.

Što je osobni podatak i koje podatke prikupljamo?
Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može odrediti. Konkretno, osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).
Obrada osobnih podataka je svaka radnja ili skup radnji izvršenih na osobnim podacima, bilo automatskim sredstvima ili ne, kao što je prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba ili izmjena, povlačenje, uvid, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, objavljivanje ili na drugi način učinjenih dostupnim, svrstavanje ili kombiniranje, blokiranje, brisanje ili uništavanje, te provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija s tim podacima.
U svrhu potpune transparentnosti, te maksimalne sigurnosti molimo svoje kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s Izjavom, elektroničkom potvrdom ćete potvrditi da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja, te ovu Izjavu o privatnosti i povjerljivosti osobnih podataka. Te da nam dajte privolu za prikupljanje i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.
Napominjemo da Medilink vl. Anita Petričušić zadržava pravo izmjene ove izjave u svakom trenutku, te molimo svoje posjetitelje da periodično provjere naše Uvjete poslovanja, te Izjavu o privatnosti i povjerljivosti podataka.

Koje podatke prikupljamo i zašto?
Registracijom na našoj stranici kao korisnik pretplatničkih paketa, ili slanjem upita pojedinoj klinici putem kontakt forme tražimo od vas određene podatke.
Isti podaci koriste se u svrhu sklapanja ugovora, u svrhu rješavanja reklamacija i sporova, u , kao i u informativne svrhe, te svrhe promidžbe usluga i proizvoda prodavatelja.
Prikupljamo ove podatke:
Opći podaci potrebni za slanje upita klinici (ime i prezime, e mail );
detalji kampanje – izvor preko kojega je korisnik došao na našu stranicu
podaci o korištenju naše Web stranice (vremena posjeta stranici, prosječno zadržavanje na stranici, broj pregledanih stranica, i slično)
Podaci koje objavljujemo na stranici nakon potpisanog ugovora o korištenju podataka zdravstvenih ustanova (ime, prezime, broj telefona…)

Dijeljenje podataka s partnerima i zaposlenicima

Prilikom slanja upita putem kontakt forme slažete se da vaš upit proslijedimo zdravstvenoj ustanovi kojoj ste uputili upit.
Medilink vl. Anita Petričušić obvezuje se da će vaše podatke proslijediti samo klinici kojoj ste poslali upit.
Vašim osobnim podacima će pristupati i zaposlenici naše tvrtke, isključivo za potrebe izvršenja upita koji ste uputili određenoj zdravstvenoj ustanovi.
Napominjemo da su naši zaposlenici, kao i tvrtke partneri potpisali izjave o povjerljivosti, te će s pažnjom čuvati povjerljivost svih osobnih podataka za koje imaju pravo i ovlast pristupa.

Marketing
Samo u slučaju davanja zasebne privole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe, isključivo na ostavljenu e-mail adresu. Naravno, pobrinuti ćemo se da vam informacije koje šaljemo budu od koristi.

Opoziv privole
Važno je napomenuti da u svakom trenutku možete opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i/ili marketinške aktivnosti umjerene prema Vama. Vaše podatke ćemo ukloniti sukladno Vašem zahtjevu, u potpunosti ili samo djelomice, besplatno.
Svoje pravo na pristup podacima, ispravak podataka ako su se promijenili, ograničenje ili prigovor možete podnijeti osobno na našoj adresi Medilink vl. Anita Petričušić , Ilica 71, Zagreb ili elektroničkom poštom na adresu privatnost@medilink.hr Također, na iste adrese nas možete kontaktirati ako Vas zanima koje podatke pohranjujemo, na koje načine, te bilo koja informacija vezana uz zaštitu vaših osobnih podataka.
U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušavanja integriteta podataka unutar naše ili baze nekog od naših partnera obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe u roku od 72 sata od nastalog prekršaja.

Za doktore i klinike. Registrirajte Vašu zdravstvenu ustanovu na MediLink.hr.