INFO: +385 95 542 6443    |   info@medilink.hr

O NAMA

O nama

Medilink.hr je direktorij koji je nastao u želji za razvojem zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, ali i obogaćivanjem hrvatskog turističkog proizvoda. Okuplja sve postojeće pružatelje zdravstvenih usluga u zdravstvenom turizmu i one koji tek namjeravaju napraviti iskorak prema privlačenju stranih pacijenata u svoje zdravstvene ustanove. A nastao je kao odgovor na zahtjeve turističkog tržišta koje se sve više okreće zdravstvenom turizmu. Direktorij ima za cilj olakšati potencijalnim korisnicima pronalazak odgovarajuće zdravstvene ustanove.

Aktivno radimo na promociji i oglašavanju u Hrvatskoj i Regiji ali i u zemljama Europske unije (Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Austrija Švicarska, Italija, Slovenija). Medilink.hr konstantno ulaže u internet oglašavanje i oglašavanje putem društvenih mreža u svim navedenim zemljama.

Postanite dio MediLink priče

Želite privući veći broj pacijenata u Vašu kliniku, ali ne znate kako ili nemate vremena brinuti o tome? Prepustite nama brigu! Mi ćemo se pobrinuti da što veći broj potencijalnih korisnika Vaših usluga sazna za Vas i kontaktira upravo Vašu kliniku. Na Vama je jedino da utrošite par minuta i kontaktirate nas kako bi i Vašu kliniku uvrstili na direktorij.

MediLink.hr je prvi hrvatski direktorij zdravstvenih ustanova i ponuda s ciljem promocije zdravstvenog turizma u Hrvatskoj. MediLink.hr je zamišljen kao idealna poveznica između pacijenta i lječnika. Na našem direktoriju korisnici vrlo lako mogu pretražiti klinike i zdravstvene ponude te saznati više o njima. Registrirajte Vašu kliniku.

MediLink, web & marketing za doktore i klinike
Ilica 71, 10000 Zagreb
info@medilink.hr

MediLINK , obrt za web i marketing, vl. Anita Petričušić | Skraćeni naziv: MediLINK vl. Anita Petričušić | OIB: 17930457749 | MBO: 97796573 | Sjedište: Ilica 71, Zagreb | Poslovna banka i žiroračun:PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.: 23400091160492754

Za doktore i klinike. Registrirajte Vašu zdravstvenu ustanovu na MediLink.hr.